Take Time to Createzondag 14 februari 2016

Samen

Bij Oma Dee hebben ze nu iets leuks! Scrap EveryDee,

een scrap-pakket met allemaal op elkaar afgestemde materialen, dat elke drie maanden verschijnt. Het pakket bestaat uit veelzijdige en bruikbare materialen van verschillende merken die op basis van een moodboard worden geselecteerd. Scrap EveryDEE is een feestje om mee te scrappen, want het past allemaal bij elkaar!

Toen ik het op internet tegen kwam heb ik meteen het eerste pakket voor februari besteld. Inmiddels het pakketje ontvangen, op zich al een feestje, en het is mooi!!!
Gisteren meteen de volgende LO gemaakt
Ik vind laagjes maken altijd erg lastig. Op de een of andere manier wordt het nooit zo mooi als ik in mijn hoofd heb. Maar met deze pagina is het aardig gelukt ;-)

Fijne zondag nog.

Xx Sonja

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig layout!! En wat fijn dat je het een leuk pakket vind. Ik vind je laagjes geslaagd, en leuk ook het gebruik van de stempels (daar krijg je weer inspiratie van!!) Deel je deze ook op de besloten facebookgroep?! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben bang van niet Johanna, ik heb geen facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, Sonja! Bedankt ook voor je enthousiaste verhaal. Veel plezier met de rest van je pakket, we kijken uit naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag de kit voorbijkomen en vondt hem ook super leuk!! Je hebt er een prachtige layout mee gemaakt... ik val in herhaling maar jou werk is zo herkenbaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat heb je dat leuk gedaan! Wat een gave foto en de manier waarop je de tekststempeltjes hebt gebruikt vind ik echt super. En waarom heb jij nou moeite met laagjes? De hele layout staat als een huis. Complimenten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja wat een geweldige leuke lo is dit . ik vind juist dat de laagjes goed zijn gelukt . de foto is ook super leuk gewoon alles top. top . top.
  doegggggg

  BeantwoordenVerwijderen