Take Time to Createzondag 28 februari 2016

Planner

Een tijdje terug waren bij een online scrapbookwinkel de papierpakketten in de aanbieding. Ik heb toen een aantal pakketten besteld waaronder My Life My Story van Kaisercraft. Eenmaal binnen kwam ik erachter dat deze lijn eigenlijk voor in een planner is. Ik ben toen eens op internet gaan rondneuzen en vond een heleboel voorbeelden van hoe je een planner persoonlijk kunt maken.
En ik vind t gaaf!!
Na een tijdje twijfelen, ze zijn nl best prijzig, heb ik mijn eigen planner aangeschaft. En een berg sticky notes, noteboekjes en bijpassend washi tape!!
Nu houd ik al een tijdje al mijn afspraken bij op mijn telefoon, en dat werkt voor mij prima, dus een planner om mijn leven te organiseren had ik eigenlijk niet nodig. Dus ik heb een ander doel voor de planner bedacht. Sanne zit regelmatig in mijn scrapalbums te bladeren en wat me opviel is dat ze vooral de pagina's waar ik iets bij heb geschreven leuk vindt om te lezen. Nu maak ik op mijn pagina's eigenlijk zelden gebruik van journaling. En zo is mijn idee ontstaan om een jaarverslag te maken.

Wat ik dus met mijn planner ga doen is er een jaarverslag van maken. Ik noteer een kort verslagje van een gebeurtenis op de betreffende dag en plak daar een foto bij of voeg een insteekhoesje met een foto of project life kaartje toe. Zo heb ik aan het eind van het jaar een leuk verslag van 2016. En inmiddels vind ik t zo leuk dat ik van plan ben om er elk jaar een te maken.

Hieronder wat foto's om een idee te krijgen


Sanne en ik zijn op het moment helemaal weg van uiltjes, dus dat is het thema van deze planner geworden. Zo schattig :-)

Fijne zondag

Xx Sonja

1 opmerking:

  1. ik heb het ook wel eens voorbij zien komen . het lijkt mij ook heerlijk om het bij te houden. dus ja erg leuk . ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat maken met het papier wat je hebt gekocht

    BeantwoordenVerwijderen