Take Time to Createzaterdag 21 juni 2014

Laatste bijdrage DT Scrapplezier

Na een half jaar heb ik besloten te stoppen met mijn DT werk voor het blog van Scrapplezier. Gisteren is mijn laatste bijdrage geplaatst. DT werk is heel erg leuk om te doen, maar ik heb gemerkt dat ik niet zo goed ben met deadlines. Ik presteer niet zo goed onder druk zeg maar :-)

Nu ga ik weer lekker voor mezelf scrappen wanneer ik daar zin in heb en aan projectjes waar ik zin in heb. Ik bedank Helena, Astrid en Brigitta voor de kans die ze mij hebben gegeven om mijn werk te mogen laten zien. Daar ben en blijf ik nog steeds trots op :-)

Dit was mijn bijdrage deze keer

Ik had deze keer geen tijd gehad om iets nieuws te maken, dus het zijn tags geworden die ik al een tijdje terug heb gemaakt. In mijn omgeving moesten toen een paar mensen worden opgevrolijkt. Voor hen heb ik deze tags gemaakt. Ik vind ze nog steeds prachtig en dus mochten ze nog wel een keertje in beeld worden gebracht ;-)

Xx Sonja5 opmerkingen:

 1. Jammer dat je stopt als DTer, maar je moet er wel plezier in houden natuurlijk. En dan moet je een keuze maken waar jij je goed bij voelt.
  Je tags zijn mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms zijn keuzes maken moelijk maar je moet zoiets met plezier doen en als deadline's moeilijk zijn heb je de goeie keuze gemaakt.
  Nu weer lekker voor jezelf aan de slag.
  Deze tags zijn heel erg mooi gemaakt.
  Een plezier om na te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan me je keuze goed voorstellen, je tags zijn prachtig en scrappen voor jezelf is zo heerlijk (weet ik uit ervaring).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer mooi, Sonja! Ik kijk uit naar je mooie scraps die je voor jezelf gaat maken. Geen moeten meer. Succes!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very beautiful! Love the dragonflies and touches of pink!

  BeantwoordenVerwijderen