Take Time to Createvrijdag 28 februari 2014

Februari Tag

Op de valreep toch nog de tag van Februari gemaakt.

Tim's Tag

Mijn versieVond de techniek met het krijtje erg leuk om te doen. Ga het zeker nog vaker toepassen.
Ik heb geen distress embossing inkt en ook het embossing poeder dat Tim heeft gebruikt heb ik niet. Dus even door mijn voorraadje embossing poeder op zoek naar iets dat niet gaat glimmen, want anders werkt de techniek niet, zegt Tim. Nou dat klopt, want ik heb het met verschillende embossingpoeders uitgeprobeerd, allemaal glimmend, en geloof me het werkt inderdaad niet :-).
Uiteindelijk heb ik dit resultaat gekregen met embossing puffs white, waarvan ik nog ergens een potje van heel lang geleden had staan. Deze glimt niet.
Ook het stencil met de hartjes dat Tim gebruikt heb ik niet. Ik heb een embossingmal met hartjes gebruikt en de hartjes met een kwastje met rode distress stain ingekleurd Daarna met een kwastje op elk hartje clear inkt aangebracht en embossed met clear embossingpoeder. Voor het losse hartje heb ik embossing tinsel gebruikt. Kreeg ik ook een mooi glitter effect mee. Ik had mijn embossingpoedertjes al heel lang niet meer gebruikt. Was leuk om er weer eens een keer wat mee te doen. Mijn bureau is weer een grote poeder en glitter bende :-)

Ben zelf erg tevreden over het resultaat.

Voor de uitgebreide werkbeschrijving van Tim zelf klik hier

Xx Sonja

9 opmerkingen: