Take Time to Create



zondag 25 januari 2015

Diploma A

Afgelopen November heeft Sanne EINDELIJK haar A diploma gehaald. Het heeft ruim drie jaar geduurd, maar daar istie dan. We zijn natuurlijk super trots op haar!!






Nu op naar diploma B!

Fijne zondag nog.

Xx Sonja

zaterdag 24 januari 2015

Mini Album Klauterwoud

Afgelopen augustus waren we met Sanne en haar vriendinnetje Jessica in het klauterwoud. Ik heb er eerder al layouts over geplaatst. Ik had de meiden beloofd dat als ze voor me wilden poseren, ik een mini album voor ze zou maken. Dus elke keer wanneer Jessica kwam spelen, en dat is vrij regelmatig ;-), vroeg ze of ik nou al een album had gemaakt. Steeds was ik er nog niet aan toe gekomen. Toen bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om hem voor haar verjaardag te maken. Ze is nl in december jarig.
Voordat hij mee ging naar het feestje is hij natuurlijk op de foto gezet om hem hier op mijn blog te showen. Nee zeg, gebeurt er iets raars met mijn telefoon. Alle foto's weg!! Ik dus Jessica gevraagd of ze hem nog een keertje wilde meenemen, zodat ik hem nogmaals kon fotograferen. Nu kan ik hem dus alsnog laten zien :-)

Dit is hem geworden.







Nu nog eentje voor Sanne :-)

Fijn weekend nog.

Xx Sonja


zaterdag 17 januari 2015

Streetdance

Even een snelle post.
Op onderstaande layout heb ik een foto van Sanne tijdens streetdance gebruikt.
Vind het zelf een lekkere stoere pagina geworden.




Fijn weekend nog!

Xx Sonja


zondag 11 januari 2015

Disney on Ice

Ik ben er een beetje laat mee, ik weet t. Maar ik wil iedereen toch nog een geweldig 2015 wensen!!!
Dat we elkaar het komende jaar maar weer heel veel mogen inspireren tot het maken van mooie dingen.

En daarmee ga ik beginnen met deze layout van Elsa. Tweede kerstdag zijn we met z'n drietjes naar Disney On Ice geweest, een geweldig magisch ijsfestival in de Jaarbeurs in Utrecht. Frozen was een groot onderdeel van de show. En aangezien Sanne (en mama stiekum ook) helemaal weg is van deze film, móesten we hier natuurlijk naar toe.
Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik onderstaande foto van Elsa niet zelf heb gemaakt. De schaatsers zijn tijdens de show de hele tijd in beweging, dus een goede foto maken is bijna niet mogelijk. Deze foto komt dus van internet ;-).

 

 


Het papier is o.a. Altitude van Bo Bunny. De tekststempel is van Kaiserkraft.

Fijne zondag nog!

Xx Sonja