Take Time to Create



zondag 31 maart 2013

Fijne Pasen!

Onze gezellige paastafel


vrijdag 29 maart 2013

Tea Time

Ik ben een echte theeleut! Ik drink de hele dag door thee. Ook tijdens het scrappen heb ik regelmatig een beker thee naast me staan. Die ik dus geregeld vergeet omdat ik zo op ga in het scrappen!! Ik drink dus vaak lauwe thee :) Op dit moment is de Blueberry Muffin van Lipton mijn favoriet.


 
Het idee voor deze lay-out heb ik van Hetty hettyscrapsandmore.blogspot.nl

XX Sonja

zondag 24 maart 2013

Doosje met Tags

Op het blog van Authentique kwam ik een voorbeeld van een doosje met tags tegen. Vond het zo leuk dat ik mijn eigen versie heb gemaakt.

 
 

Op de tags komen denk ik fotootjes van Sanne.

XX Sonja

Ballon vogelhuisje mobiel

Dit is er eentje van een tijdje geleden, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem toch even plaats :) Hij hangt op Sanne haar kamertje en ze is er heel trots op.

 

 

Xx Sonja

 
 
 
 

donderdag 21 maart 2013

Kadodoosje

Vorige week is mijn buurvrouw bevallen van een zoon. Zaterdag gaan we de kleine bewonderen en als kadootje heb ik dit doosje met kaart gemaakt. In het doosje zit een paar ieniemienie sokjes :) Het uiltje komt van het geboortekaartje.


 
 
Ik heb een fotobewerkingsprogramma gevonden waarmee ik mijn foto's op deze geweldige manier kan bewerken. Vind het helemaal leuk!

Het patroon voor het kadodoosje heb ik van Petra gekregen petra-scrap.blogspot.com

XX Sonja

dinsdag 12 maart 2013

donderdag 7 maart 2013

Theedoosje

ik vond op anette's scrapblog een werkbeschrijving van een theedoosje. Heb het uitgeprint en deze twee versies gemaakt. Zo leuk!

 
 



groetjes Sonja

zaterdag 2 maart 2013

Tag maart 2013

Sinds Ciske me vroeg mee te doen met de maandelijkse Tag van Tim Holtz kan ik niet wachten tot het de eerste van de maand is! Het is echt zo leuk om te doen!
De Tag van maart staat in het teken van de lente en Pasen. Konijntjes en bloemetjes dus.


de Tag van Tim

mijn Tag

 
Ik heb weer heel veel plezier gehad bij het maken van deze Tag.
Ik ben niet zo van de strikjes, op de een of andere manier worden die bij mij nooit mooi, dus heb ik besloten deze weg te laten. Een paar strookjes papier en een vlindertje doen het ook heel goed.
Nu maar weer wachen op de eerste van april :)